Ένας εξυπνότερος λογαριασμός PhotoRobot - Ανακατασκευασμένος για διαχειριστές

Ένας εξυπνότερος λογαριασμός PhotoRobot - Ανακατασκευασμένος για διαχειριστές

Καλωσορίστε ένα πιο έξυπνο PhotoRobot Πίνακας ελέγχου λογαριασμού στις αυτοματοποιημένες λειτουργίες του στούντιο σας.

Ο πίνακας ελέγχου λογαριασμού PhotoRobot δίνει πλέον προτεραιότητα στην υγεία του λογαριασμού και επεκτείνει τον έλεγχο λογαριασμού για διαχειριστές, οικονομικά, IT και συμπαίκτες λειτουργιών.

Εξοικονομήστε χρόνο και συνοψίστε το περιεχόμενο αυτής της σελίδας
Επιλέξτε το εργαλείο σας για να δημιουργήσετε μια περίληψη αυτής της σελίδας:

Προτεραιότητα στην εύρυθμη λειτουργία του λογαριασμού στην αρχική σελίδα του πίνακα εργαλείων

Ο πίνακας ελέγχου του λογαριασμού σας PhotoRobot μόλις έγινε πιο έξυπνος, με το σπίτι σας να δίνει πλέον προτεραιότητα στην υγεία του λογαριασμού. Οι ενημερώσεις παρέχουν στους διαχειριστές σας προσοχή, banner, KPI, KPI επισκόπησης, θέσεις πακέτων, χρήση αποθηκευτικού χώρου, κατάσταση αδειοδότησης και υποστήριξης και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της χρέωσης. Οι διαχειριστές σας μπορούν να ενεργήσουν πριν η παραγωγή αισθανθεί οποιαδήποτε επίδραση.

‍

Ανακατασκευή του λογαριασμού σας Αρχική σελίδα για δράση

Ήρθε η ώρα να εξαλείψετε το μακρύ κυνήγι χρέωσης, χρηστών και υποστήριξης για τους διαχειριστές του οργανισμού σας για την επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν. Ο Πίνακας ελέγχου τοποθετεί πλέον εμπορικά και λειτουργικά σήματα σε ένα μέρος – ήρεμα όταν είναι υγιή, δυνατά όταν κάτι απαιτεί προσοχή.

Οι διαχειριστές προσγειώνονται στον ανανεωμένο Πίνακα ελέγχου αμέσως μετά τη σύνδεση, ενώ οι χρήστες που δεν είναι διαχειριστές έχουν πρόσβαση σε αυτόν μέσω του Προφίλ μου. Με αυτόν τον τρόπο, ο Πίνακας ελέγχου παραμένει μια πραγματική επιφάνεια εντολών για άτομα που διαχειρίζονται τον οργανισμό.

‍

‍

Τι δείχνει ο πίνακας ελέγχου

Οι διαχειριστές οργανισμών στην αρχική σελίδα του Πίνακα εργαλείων λαμβάνουν όλα τα σήματα εύρυθμης λειτουργίας του λογαριασμού τους σε ένα σημείο.

  • Χρειάζεται προσοχή – αποκλεισμένη συνδρομή ή εκκρεμής πληρωμή, email τιμολογίου που λείπει, απλήρωτες παραγγελίες, αναμονή απαντήσεων υποστήριξης, αποτυχημένα webhook και προσκλήσεις σε εκκρεμότητα — με απευθείας CTA
  • Επισκόπηση – αποθηκευτικός χώρος που χρησιμοποιείται έναντι ορίου, θέσεις που χρησιμοποιούνται έναντι παραγγελίας, ενεργοί χρήστες και κατάσταση συνδρομής με μια ματιά
  • Μετρητές καθισμάτων πακέτου – Καθίσματα παραγωγής, Backstage, Retoucher και API με υπολειπόμενες μετρήσεις και σαφείς προειδοποιήσεις όταν πρόκειται να ξεμείνετε
  • Χρήση χώρου αποθήκευσης – συμπαγές γράφημα αποθήκευσης στο cloud, ώστε η χωρητικότητα να παραμένει ορατή πριν γίνει αποκλεισμός
  • Άδειες & υποστήριξη – υποστήριξη ρομπότ (PWS) και άδειες τοπικών εφαρμογών με ενεργές, ληγμένες και ληγμένες μετρήσεις

‍

‍

Ένα σχέδιο για την πλήρη υποστήριξη των διαχειριστών του λογαριασμού σας

Είτε διαχειρίζεστε τον οργανισμό ως χρήστης προϊόντος με δικαιώματα διαχειριστή είτε ως διαχειριστής μόνο λογαριασμού, ο Πίνακας ελέγχου είναι το σημείο όπου μπορείτε να ελέγξετε τη στάση του σώματος πριν από την έναρξη της ημέρας λήψης.

Τα υγιεινά είδη παραμένουν ουδέτερα, ενώ οι προειδοποιήσεις και οι κίνδυνοι κλιμακώνονται μόνο όταν απαιτείται δράση. Η σελίδα παραμένει ευανάγνωστη κάθε πρωί, όχι απασχολημένη.

Απλώς συνδεθείτε στο δικό σας PhotoRobot Λογαριασμός ως διαχειριστής οργανισμού. Ανοίξτε τον Πίνακα ελέγχου και διαγράψτε οτιδήποτε χρειάζεται προσοχή πριν από το επόμενο παράθυρο παραγωγής σας.

‍

‍

Διαχειριστές μόνο για λογαριασμό – Διαχείριση χωρίς να ξοδεύετε θέσεις

Παρέχετε στους συμπαίκτες χρηματοδότησης, πληροφορικής και λειτουργιών πλήρη έλεγχο λογαριασμού PhotoRobot – χωρίς άδεια Cloud ή Desktop και χωρίς να καταναλώνετε θέση πακέτου. Οι διαχειριστές μόνο λογαριασμού λαμβάνουν πλήρη έλεγχο για τη διαχείριση των χρηστών, της χρέωσης, των αδειών και της υποστήριξης.

‍

‍

Διαχείριση οργανισμού χωρίς τη χρήση θέσης λήψης

Τα στούντιο χρειάζονται συχνά κάποιον για να προσκαλέσει νέους χρήστες, να ανανεώσει τις συνδρομές και να ανοίξει εισιτήρια υποστήριξης — όχι για λήψη ή ρετούς. Μέχρι τώρα, αυτό το άτομο χρειαζόταν συνήθως μια πληρωμένη θέση παραγωγής ή παρασκηνίου συν δικαιώματα διαχειριστή. Τώρα, ο λογαριασμός PhotoRobot προσφέρει έναν αποκλειστικό ρόλο διαχειριστή μόνο για λογαριασμό. Ο ρόλος δεν καταναλώνει θέση πακέτου και αφορά αυστηρά τη διαχείριση λογαριασμού.

‍

‍

Τι μπορούν να κάνουν οι διαχειριστές μόνο λογαριασμού

Οι διαχειριστές μόνο λογαριασμού μπορούν:

  • Διαχειριστείτε τον οργανισμό — προσκαλέστε και επεξεργαστείτε χρήστες, χειριστείτε χρεώσεις, άδειες, κλειδιά API και υποστήριξη.
  • Μείνετε σε λογαριασμό — προσγειωθείτε στον Πίνακα ελέγχου διαχειριστή. χωρίς πρόσβαση σε περιεχόμενο Cloud και χωρίς σύνδεση στην επιφάνεια εργασίας / συγχρονισμό.
  • Δεν κοστίζει τίποτα σε θέσεις — ο ρόλος δεν υπολογίζεται στα όρια θέσεων του πακέτου.
  • Εκκαθάριση πρόσκλησης UX — επιλέξτε "Πρόσβαση μόνο για λογαριασμό" ξεχωριστά από τους ρόλους προϊόντων (Παραγωγή, Παρασκήνια, Εξωτερικό ρετούς).

‍

‍

Δύο τρόποι με τους οποίους μπορούν να διαχειριστούν οι διαχειριστές μόνο λογαριασμού

Χρειάζεστε κάποιον που επίσης φωτογραφίζει και ρετουσάρει; Εκχωρήστε έναν ρόλο προϊόντος και ενεργοποιήστε την επιλογή Επίσης διαχείριση του οργανισμού.

Τι γίνεται με κάποιον που διαχειρίζεται μόνο τον λογαριασμό; Στη συνέχεια, προσκαλέστε τον ως διαχειριστή μόνο για λογαριασμό – εστιασμένο και σωστά περιφραγμένο.

‍

‍

PhotoRobot Λογαριασμός – Σχεδιασμένος για αναπτυσσόμενες ομάδες Photo Studio

Ο συνδυασμός ενός πιο έξυπνου πίνακα ελέγχου με διαχειριστές μόνο για λογαριασμό στοχεύει να υποστηρίξει την ανάπτυξη των ομάδων στούντιο που υποστηρίζονται από PhotoRobot. Καθώς τα στούντιο κλιμακώνονται, τα οικονομικά και οι λειτουργίες δεν θα πρέπει να καίγονται από τις θέσεις παραγωγής. Οι ρόλοι διαχειριστή μόνο για λογαριασμό διατηρούν τον εμπορικό έλεγχο με τα σωστά άτομα – αφήνοντας αδειοδοτημένες θέσεις για άτομα που δημιουργούν περιεχόμενο. Είναι επίσης εξαιρετικά απλό. Απλώς ανοίξτε το δικό σας PhotoRobot Λογαριασμός, και προσκαλέστε έναν συμπαίκτη με πρόσβαση μόνο για λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα έχουν πρόσβαση για να ανοίξουν τον έξυπνο πίνακα ελέγχου, τους χρήστες και τη χρέωση – όλα αυτά χωρίς σύνδεσμο Cloud.